Automattic a lansat WordPress 4.4 „Clifford”


Bun venit pe WordPress 4.4

Îți mulțumim pentru actualizare! WordPress 4.4 îți face situl mai conectat și mai responsiv.

Twenty Sixteen

twenty-sixteen-white-desktop-1x

Vă prezentăm Twenty Sixteen

 

Cea mai nouă temă implicită, Twenty Sixteen, este o abordare modernă a unui design clasic de blog.

Twenty Sixteen a fost construită să arate grozav pe orice dispozitiv. Un design cu grid fluid, antet flexibil, scheme de culoare plăcute și multe altele, vor da strălucire conținutului tău.


 

Vă prezentăm Twenty Sixteentwenty-sixteen-red-desktop-1x

Cea mai nouă temă implicită, Twenty Sixteen, este o abordare modernă a unui design clasic de blog.

Twenty Sixteen a fost construită să arate grozav pe orice dispozitiv. Un design cu grid fluid, antet flexibil, scheme de culoare plăcute și multe altele, vor da strălucire conținutului tău.

twenty-sixteen-dark-desktop-1x

 

\

 

 

 


 

responsive-devices-ipad-2x

Imagini responsive

WordPress are de acum o abordare mai inteligentă pentru a afișa imagini de dimensiuni corespunzătoare pe orice dispozitiv, asigurând de fiecare dată o perfectă potrivire. Nu mai trebuie să faci nimic temei tale, funcționează automat.


Înglobează conținutul tău WordPress

Acum poți îngloba articolele tale pe alte situri, fie ele chiar WordPress. Plasează direct URL-ul articolului tău în editor și vei avea o previzualizare instantanee, cu titlu, rezumat și imagine reprezentativă dacă i-ai definit una. Vom include inclusiv iconul sitului și legături la comentarii și partajare.


Și mai mulți furnizori de înglobări

În plus față de înglobarea articolelor, WordPress 4.4 adaugă suport pentru cinci noi furnizori oEmbed: Cloudup, Comentarii Reddit, ReverbNation, Speaker Deck și VideoPress.


banner-1544x500

Sub capotă

Infrastructura REST API

Infrastructura pentru REST API a fost integrată în nucleu, marcând o nouă eră în dezvoltarea cu WordPress. REST API asigură dezvoltatorilor o cale de a avansa spre construirea și extinderea API-urilor de tip REST peste WordPress.

Infrastructura reprezintă prima parte a unei implementări multi-stagiu a REST API. Includerea de puncte-finale nucleu (en: core endpoints) e prevăzută pentru o viitoare versiune. Pentru a avea o idee despre punctele-finale nucleu și mai multe informații despre extinderea REST API, aruncă o privire pe modulul oficial WordPress REST API.

Meta pentru termeni

De acum termenii au și ei suport pentru metadate, la fel ca articolele. Vezi add_term_meta()get_term_meta() și update_term_meta() pentru mai multe informații.

Îmbunătățiri ale interogării comentariilor

Interogările comentariilor au acum tratare cache pentru îmbunătățirea performanței. Noi argumente în WP_Comment_Query oferă o mai simplă și robustă creere a acestora.

Termeni, comentarii și obiecte rețea

Noile obiecte WP_TermWP_Comment și WP_Network fac interacțiunea cu termenii, comentariile și rețeaua mai predictibilă și mai intuitivă în cod.

Cele mai bune teme de Wordpress ➳ http://themeforest.net/?ref=emilindricau

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.