În Fața Blocului: o colecție de 55 de jocuri și “faze” ale generației cu cheia la gât

in-fata-blocului-2

★Generația cu cheia la gât?★
În Fața Blocului e colecția de 55 de jocuri
ale generației tale!

Comandă Aici ➳ În Fața Blocului

În Faţa Blocului e deopotrivă o carte pentru cei mari şi pentru cei mici. Pentru cei mari e, înainte de toate, o ocazie de a rememora jocurile copilăriei.

Însă în acelaşi timp, ea e şi un instrument care-i ajută să le arate celor mici cum se jucau şi ei la rândul lor, când erau copii.

Cuprins:

cartonase

„GHID DE UTILIZARE”

În Faţa Blocului e o carte pentru oameni mari, dar mai ales pentru copii. Ea a fost gândită ca un ajutor pentru cei mari care vor să le arate celor mici cum se jucau şi ei la rândul lor, când erau mici.
De aceea, fiecare joc are “cartolina” lui individuală, iar paginile nu sunt legate între ele: ca să poată fi scoase şi luate afară, la joacă (puteţi prinde cartolinele scoase afară, cu elasticul din cutie).
Când puneţi cartolinele înapoi în cutie, urmăriţi numerele de pe fiecare copertă pentru a fi siguri că n-aţi rătăcit niciuna. În total sunt 55 de jocuri, plus încă 3 cartoline – una cu prefaţa, la început, plus două cu numărători şi susţinătorii proiectului, la sfârşit.
După ce aţi strâns toate cele 58 de cartoline, împărţiţi “stiva” în două stive mai mici, a câte 29 de cartoline fiecare, şi aşezaţi-le în cutie ca în desenul alăturat (nu de alta, dar altfel nu încap).

Comandă Aici ➳ În Fața Blocului

 

sursa: www.ofertecureduceri.ro

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.